Over ons

Wie zijn wij?

Je wilt misschien wat meer over ons weten? Snappen wij! Hier lees je waarom wij ervoor gekozen hebben om deze prachtige plek met jullie te delen. 

Mijn naam is Ananda Obst en samen met mijn man Tim van den Ing sinds twee jaar eigenaar van deze prachtige woonboerderij in Odoornerveen. 

Na een aantal jaren samen te hebben gewoond in een appartement in Alphen aan den Rijn. Hadden wij eigenlijk maar één droom, en dat was verhuizen naar Drenthe. Een huis met een ruime tuin, midden in de natuur. En dat huis vonden we al snel, het was liefde op het eerste gezicht..

Ik was op dat moment werkzaam als Stewardess en Tim als Internationaal vrachtwagenchauffeur. Na onze verhuizing heb ik dit nog een tijdje gecombineerd maar uiteindelijk besloten om een leuke baan in de buurt te zoeken. Omdat wij beide veel van huis zijn en heel erg van reizen houden, ontstond het idee om een deel als vakantiewoning te gaan verhuren om zo ook jullie als onze gasten ervan te kunnen laten genieten. 

Deze plek is namelijk te mooi om voor jezelf te houden. 
Door mijn jarenlange werkervaring in de hotelbranche, vliegwereld en nu als Front-Office Manager bij een vakantiepark wist ik precies hoe ik het wilde hebben. Warm en sfeervol een plek waar je je écht thuisvoelt. 

Feel at home! 

Liefs, 

Ananda & Tim

 

 

Kan ik u helpen?