De Kibbelkoele

Speelvijver Kibbelkoele ligt tussen Noord-Sleen en Schoonoord en is een heerlijke schone zwemplas met een ruim zandstrand. De plas is ongeveer 4 hectare groot en is ondiep. Er is een kiosk aanwezig waar je eten en drinken kunt kopen, volop gelegenheid om te picknicken en er zijn toiletten. Het strand wordt dagelijks schoongemaakt.

De zwemplas ligt in boswachterij Sleenerzand, tussen Noord-Sleen en Schoonoord in en vlakbij Emmen. De plas is oorspronkelijk ontstaan door zandwinning bij de aanleg van de N381.

Must See van deze zomer… Mammoet

Midden in de Drentse natuur beleef je deze zomer het theaterspektakel Mammoet, de must see van deze zomer!
Een prachtige voorstelling over de Mammoet tijd anno nu. De voorstelling speelt zich af in de open natuur in Buinen. Combineer deze voorstelling met een overnachting bij Residence 1898 en kom compleet tot rust! De voorstelling is te zien van 16 Juli tot en met 1 September van Woensdag tot en met Zondag.

Klimparken, Watersport activiteiten, Paardrijden, Huifkar verhuur, Wandelen en Fietsen.
Ontdek Oer Drenthe op jouw manier!

In Drenthe tel je maar liefst 900 KM aan huifkar routes en ruiterpaden, daarnaast zijn er verschillende klimparken zoals bij voorbeeld Joytime in Grolloo. Liever zeilen, surfen of een bootje huren? Aan de rand van Drenthe vindt je het Cnossen Leekstermeer.. Op de rug van een paard Drenthe ontdekken of achter in de huifkar door het bos, langs vennetjes en over zandverstuivingen. Kortom alles kan! Voor meer informatie, neem contact met ons op.