Overnachting inclusief ontbijt 

Optimaal genieten van je verblijf? Geen zin om s’ochtends zelf ontbijt klaar te maken? Boek dan nu een overnachting inclusief ontbijt.

Fietsarrangement

Drenthe is een prachtige omgeving om te verkennen per fiets, de uitgestrekte natuurgebieden, de nationale parken er is zoveel te zien. Heeft u nou geen tijd of zin om de fietsen mee te nemen? Geen zorgen! Boek nu het fietsarrangement en wij zorgen dat de fietsen bij aankomst voor u klaar staan zodat u zorgeloos kunt beginnen aan uw vakantie. 

Bent u in voor een andere fietsbeleving? Beleef Drenthe dan op een fatbike! Op deze stoere fietsen met brede banden en veel grip, is het een ultieme ervaring om door de Drentse bossen te fietsen. De fatbikes overwinnen elk terrein, veel fietsplezier voor jong én oud!

Heeft u interesse dan kunt u via onderstaande link de fietsen huren/reserveren. 

https://fatbikesverhuurdrenthe.nl/

Wijnarrangement

Wij zijn echte wijn liefhebbers en dus dagelijks op zoek naar bijzondere wijnen. Wil jij genieten van een heerlijk wijnarrangement met een hapje reserveer dan een overnachting inclusief het wijnarrangement en laat je verassen door de bijzondere wijnen die wij voor jullie uitzoeken.